Checkout our featured video: Gangnam Style!Prof. Dr. Muhaya - Reset Minda Orang Yang Mendapat Jodoh

VIDEO DETAILS

Vidoe Title :
Prof. Dr. Muhaya - Reset Minda Orang Yang Mendapat Jodoh

Video Description :
Prof. Dr. Muhaya - Reset Minda Orang Yang Mendapat Jodoh.

Prof. Dr. Muhaya - Reset Minda Orang Yang Mendapat Jodoh

Prof. dr. muhaya - reset minda orang yang mendapat jodoh, Prof. dr. muhaya - reset minda orang yang mendapat jodoh.. Prof. dr. muhaya - reset minda orang tenang - you., Prof. dr. muhaya - reset minda orang tenang - you youhome. Open minda: kata-kata hikmah prof dr. muhaya, 3 kategori m.ia : 1. solih, 2. tholih, 3. ghafil ialah orang yang bertuhankan nafsu dan buta mata hati dan tidak nampak kebenaran. jom audit diri kita.

Bahagia & membahagiakan - prof. dr. muhaya, Demo - seorang pelajar sukarela naik ke pentas. dia diminta meluruskan tangan kanan dan jika ditolak oleh prof. muhaya, dia diminta melawan agar tangannya.

Blog lavender roses: hikmah kata prof dr muhaya, Orang yang bijak tidak akan terkesan dengan apa dia lihat dan dengar yang negatif dan hati yang bersih hanya akan menyerap kebaikan. kita yang tentukan apa yang masuk. Biodata profil prof dr muhaya mohamad - anizyn, Biodata profil prof dr muhaya mohamad usia: 54 tahun asal: kuala terengganu, terengganu nama su.

Reset minda wanita – islam itu indah 09.05.2012, Hari ini saya bincangkan spesifik untuk wanita kerana saya teringat kisah nabi adam yang berasa sunyi ketika di syurga lalu diciptakan hawa untuknya..

The miracle of allah: koleksi rakaman dr muhaya islam itu, Berikut merupakan koleksi rakaman dr muhaya mohamad di ikim.fm. maaf kerana koleksi ini tidak lengkap kerana masalah teknikal. namun begitu, koleksi akan di-update. Blog kasih bonda, Adi baru berusia sembilan tahun tapi ada banyak maklumat yang adi tahu selain matematik. dari mana adi tahu semua itu? adi membaca buku atau ada orang yang ajar?.

Rakan 1klik, Memang benar frasa kata “jodoh dan pertemuan di tangan tuhan”, tetapi tahukah kita bahawa kitalah yang perlu berusaha secara berterusan dan istiqamah dengan apa.

References:

Views : 61496
Video Ratings :
Video Duration :